2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Quilt (Groot) - (GBFqLg)

Rollover Mouse To Zoom

€ 69,95

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Quilt (Groot) - (GBFqLg)

2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Quilt (Groot)

Deze mooie lila quilt of vloerkleed is gemaakt van 100% katoen en is geborduurd en voorzien van applicaties met een taai-taai mannetje (en vrouwtje!) en hartjes op de ene kant terwijl de andere kant een zachte lila egale stof heeft. Met 100% polyester vulling.

Deze quilt hoort bij de 'Gingerbread Cottage en Sweet Shop' playhouse of speeltent. Maar is natuurlijk ook heerlijk voor de speel- of slaapkamer!

Groot: 110 x 134 cm (L x B)

Niet te warm wassen met een mild wasmiddel en strijken met een koude strijkbout.

 

Kiddiewinkles

Ons brede assortiment van tenten, quilts, speelgoedmanden en andere artikelen zullen uw verbeelding op hol laten slaan. Of u nu op zoek bent naar een Kasteel voor uw eigen Prinses, een Enchanted Garden Speelhuis voor sprookjesachtige magie, een Space Station voor uw ontluikende astronaut of een brandweerthema voor uw kleine brandweerman, ons assortiment van tenten zullen uren verbeeldend spel stimuleren.

Onze grote assortiment van kameraccessoires zorgen voor de finishing touch aan iedere slaapkamer, kinderdagverblijf of speelkamer. Om onze producten extra speciaal te maken, kunnen ze allemaal worden gepersonaliseerd met de naam/namen van een kind prachtig geborduurde op de stoffen.

Extra informatie: 2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Quilt (Groot) - (GBFqLg)

Artikelnummer GBFqLg
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee