3 x Twist Blocks Sensory Fidget Toy Stimulerend klikgeluid

Rollover Mouse To Zoom

€ 12,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

3 x Twist Blocks Sensory Fidget Toy Stimulerend klikgeluid

3 x Twist Blocks Sensory Fidget Toy Stimulerend klikgeluid

De Twist Blocks zorgen voor zintuiglijke stimulatie en helpen mensen, vooral mensen met sensorische stoornissen of aandachtsproblemen, om zich te concentreren, te ontspannen en stress te verlichten. Een "Twist Blocks sensorisch speelgoed" verwijst naar een soort speelgoed met blokken of stukken die gemanipuleerd en gedraaid kunnen worden. Dit speelgoed heeft vaak onderling verbonden stukken die kunnen buigen, vouwen, draaien of in verschillende richtingen bewegen. Trek ze uit elkaar en bevestig ze aan elkaar. Luister naar de bevredigende klik telkens als je draait.

De afmeting is ongeveer 80 cm lang als je hem samenvoegt en uitschuift, geschikt voor kinderen en volwassenen, ideaal als cadeau voor vrienden en kinderen. Je kunt alle vormen maken die je maar wilt, zoals letters, cijfers, symbolen, enz. Geeft uitdaging en plezier aan je vingers en hersenen

Helpt kinderen en volwassenen om stress te verminderen, focus en aandacht te verhogen, bevordert de ontwikkeling van intelligentie en verbeelding.

Zintuiglijk speelgoed wordt vaak gebruikt in het onderwijs, op het werk en voor persoonlijke doeleinden om de concentratie te verbeteren. Ze kunnen nuttig zijn voor mensen met ADHD, autisme, angst of iedereen die baat heeft bij zintuiglijke betrokkenheid.

  • Kleur: Orange - Blauw

Extra informatie: 3 x Twist Blocks Sensory Fidget Toy Stimulerend klikgeluid

Artikelnummer TBP
Merk PST
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee