Chewigem Kauwketting - Heather Regendruppel

Rollover Mouse To Zoom

€ 24,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Chewigem Kauwketting - Heather Regendruppel

Chewigem Kauwketting - Heather regendruppel

Wat je moet bijten om te voorkomen dat je iemands hoofd eraf bijt

Kauwspeelgoed is in principe gemaakt voor kinderen met speciale behoeften, zoals degenen met autisme, sensorische verwerkingsstoornis (SPD), ADHD of dyspraxie. Sommige van deze kinderen voelen zich onderprikkeld, terwijl andere juist overprikkeld zijn. Sommigen van hen kauwen op dingen omdat het kauwen prettig voor hen is. Ze kauwen ook als ze tandjes krijgen. Ouders maken zich meestal grote zorgen over deze gewoonte, omdat dit schade kan toebrengen aan de tanden en het tandvlees van hun kinderen. Het kan ook schade toebrengen aan andere bezittingen waarop ze kauwen, zoals kleding, sieraden, enz.

Waarom kauwen volwassenen?

Volwassenen kauwen op dingen uit stress, nervositeit en angst. Als ze gestrest zijn, voelen ze een sterke drang om iets te bijten, tot het punt dat hun tanden pijn gaan doen. Deze pijn wordt alleen verlicht als ze iets bijten. Ze kunnen ook kauwen vanwege de hierboven genoemde ziekten.

De voordelen van kauwen

Hier zijn een paar redenen waarom kauwen op iets veiligs gezond voor u kan blijken te zijn:

Sensorische filters

Kauwen kan erg gunstig zijn voor mensen die moeite hebben met het filteren van verschillende zintuigen, zoals smaak, zicht, geluid, geur en aanraking. Kauwen kan deze sensorische filters voor hen helpen verbeteren.

Focus

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat kauwen u kan helpen zich beter te concentreren en uw focus te verbeteren.

Versterking van gezichtsspieren

Kauwen kan ook helpen om de mond- en gezichtsspieren te versterken. Daarom kan het gezond zijn voor mensen die in dit specifieke gebied spiertraining nodig hebben.

Toespraak

Kauwen heeft geen directe invloed op uw spraak, maar het versterkt uw lippen, tanden en kaken. Dit verbetert uw spraak en opname van voedsel en water.

Wat zijn de veiligste dingen om op te kauwen

Als je de neiging voelt om ergens op te bijten of te kauwen, moet je proberen je wangen te puffen of te strekken, rietjes te blazen, koude vloeistoffen te drinken en ze in je mond te houden, kauwgom te eten en ballonnen te blazen.

Een van de beste manieren om aan deze behoefte te voldoen, is door kauwspeeltjes te gebruiken. Ze zijn erg veilig en kunnen overal mee naartoe worden genomen. Dus als je trek hebt in iets om op te kauwen, hoef je je potloden, armbanden of kleding niet kapot te maken. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van kokers, sieraden, potloodcovers, etc.

Chewigem kauwen ketting

De Chewigem Chewing Necklace - Heather Raindrop van sensorytoywarehouse.com is een regendruppelvormige kauwgom die aan één kant dikker is voor meer sensorische stimulatie. Het ziet er extreem trendy uit en is een goede optie voor gematigde kauwers. Het is geschikt voor alle leeftijden. Het kan erg handig blijken te zijn voor baby's en kinderen, vooral voor degenen met speciale behoeften. Deze kauwhanger is gelust aan een zwart koord van 94 cm en kan versteld worden. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Ze zijn gemaakt van siliconen en zijn volkomen veilig. Ze kunnen erg handig zijn voor moeders die met baby's reizen. Ze kunnen ze de ketting geven wanneer ze ergens zin in hebben. Op deze manier hoeven ze zich geen zorgen te maken dat hun kinderen iets bijten dat niet veilig is voor hen.

Kauwen op deze kauwsnacks kan een gezonde gewoonte zijn voor mensen die hun impulsen van bijten en kauwen niet kunnen beheersen. Door dat te doen, wordt hun behoefte bevredigd en voelen ze zich meteen beter.

  • GEWICHT: 1 kg
  • DIMENSIES: 1 x 4,2 x 5,7 cm
  • LEEFTIJD: 0-36 maanden , 3-5 jaar , 5-8 jaar , 8-11 jaar , tieners , volwassenen
  • DIAGNOSE: ADHD , Aspergers , Autisme , Cognitieve vertraging , Diagnose , Syndroom van Down , Sensorische verwerkingsstoornis , Spraakvertraging
  • HELPT BIJ: Bijten
  • ABC: 5060322974057

Extra informatie: Chewigem Kauwketting - Heather Regendruppel

Artikelnummer HEATHER
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee