Meeko Speelhuis Bruin/wit - Limoen groene Glijbaan

Rollover Mouse To Zoom

€ 1.294,00

Niet in voorraad

Meeko Speelhuis Bruin/wit - Limoen groene Glijbaan

AXI Safari Meeko Speelhuis Bruin/wit - Limoen groene Glijbaan

Kinderen vinden het heerlijk om met vriendjes of vriendinnetjes in het houten Meeko Speeltoren Bruin/wit van AXI te spelen. Klimmen op de trap, over de veranda en snel weer naar beneden van de glijbaan. Hoe vaker ze naar beneden glijden, hoe leuker ze het vinden! Speeltoren Meeko heeft een mooi open concept met genoeg ruimte voor meerdere kinderen. Aan de zijkanten kunnen ze door de openingen kijken om te zien wat er buiten gebeurt als ze verstoppertje spelen. Deze houten speeltoren zal je achtertuin onmiddellijk omtoveren in een prachtige speeltuin. De speeltoren is uitgevoerd in moderne bruin/witte kleuren welke perfect in iedere hedendaagse tuin passen. Plaats een AXI ZidZed (niet inbegrepen) of een andere leuke picknickset in de speeltoren, en je kinderen hebben een heerlijk plekje om een theekransje of spelletjesmiddag te houden. Meeko Speeltoren heeft een platformhoogte van 58 cm en is uitgevoerd met een kleine glijbaan van 118 cm lang. Het trapje en glijbaan kunnen zowel links als rechts aan de speeltoren worden bevestigd.

De AXI "Safari" serie bestaat uit diverse soorten torens met vele mogelijkheden. Zo zijn er speeltorens met of zonder vloer, platform, trap, veranda, zandbak, glijbaan en/of schommel(s). Ook zijn de speeltorens uit te breiden met diverse accessoires zoals een krijtbord, brievenbus, verrekijker of bloembak.

Duurzaamheid

Meeko Speeltoren is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en heeft een dak van FSC 100% Cipressen hout welke beide afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen. Hemlock en Cipressen splinteren niet en zijn van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Het hout is behandeld met een watergedragen beits en is daardoor vrijwel onderhoudsvrij. Deze beits op natuurlijke basis is niet schadelijk voor het milieu en veilig voor kinderen (zonder chemicaliën). Met een garantietermijn van 10 jaar kunnen je kinderen en jij jarenlang onbezorgd genieten.

Afmetingen

Speeltoren Meeko heeft een platformhoogte van 58 cm en een totale hoogte van 233 cm. De speeltoren is 212 cm lang en 349 cm breed. Met een binnenmaat van 175 x 113 cm en een nokhoogte van ca. 174 cm is Meeko een groot houten speeltoren.

Veiligheid

De Speeltorens van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.

Eenvoudige montage

AXI Speeltorens zijn opgebouwd uit voorgemonteerde (Prefab) panelen, waarbij ook de eventuele ramen en deur(en) zijn voor gemonteerd. De onderdelen zijn veelal voorgeboord waardoor de toren in een handomdraai opgebouwd is

specificaties

  • Materiaal: Hout
  • Kleur: Bruin | Groen | Wit
  • Inclusief bodem: Ja
  • Type speelhuisje: Op palen
  • Gewicht: 30,1 kg
  • Afmetingen verpakking: 194 x 121 x 10 cm
  • Afmetingen product: 212 x 349 x 233 cm
  • EAN: 8717973933939

Extra informatie: Meeko Speelhuis Bruin/wit - Limoen groene Glijbaan

Artikelnummer A030.217.11
Merk Axi
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee