Octino de Octopus

Rollover Mouse To Zoom

€ 299,00

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

Octino de Octopus

Octino de Octopus - Beleduc (42042)

Deze enorme snoezige Octino de Octopus van Beleduc heeft acht tentakels met verschillende functies, die visuele, tactiele en auditieve waarneming in het bijzonder aanmoedigd. Octino combineert plezier en spelen met actieve ontwikkeling.

Octino de Octopus van Beleduc scoort vooral met zijn extra grote octopusuitstraling, met een lengte van 160 cm. Hij is de perfecte speelkameraad en metgezel thuis. Voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

Kenmerken en voordelen van Octino de Octopus van Beleduc:

• Met mooie vrolijke kleuren en een kindvriendelijk design (de afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid)
• Gemaakt van pluche badstof en gevuld met polyester.
• Iedere tentakel heeft een eigen functie, zo zit er bijvoorbeeld ritselfolie in één van de tentakels, wat zorgt voor een extra visuele en tactiele waarneming.
• Afmetingen: 160 x 55 cm
• Gewicht: 10 kg
• Adviesleeftijd: 2+ jaar

Over Beleduc
"Wij geloven dat kinderen niet spelen om te leren, maar ze leren, want ze spelen." Dit is het uitgangspunt van onze bedrijfsfilosofie.
Het is in ons hart om het genot te bevorderen van samen spelen en tal van vaardigheden aan te leren die kinderen tussen de twee en zeven jaar oud moet verwerven. Niet alleen willen we individuele producten, maar veel meer pedagogische leerconcepten bieden. We besteden veel aandacht aan de holistische benadering van het onderwijs, en we kunnen profiteren van de steun van ervaren pedagogen, wetenschappers en praktijkmensen.

Met dit in het achterhoofd, is het onze voortdurende ambitie om educatief speelgoed te creëren dat alle kinderen over de hele wereld in staat stelt zich verder te ontwikkelen.
Wij willen dat onze producten duurzaam in gebruik zijn en in de kleuterscholen en crèches over de hele wereld te vinden is.
We hopen dat we zo veel mogelijk kinderen kunnen begeleiden op hun weg naar een creatieve en zelfstandig leven.

"Kinderen spelen niet om te leren, ze leren, want ze spelen."

Extra informatie: Octino de Octopus

Artikelnummer 42042
Merk Beleduc
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee