Sensorische Tassen Met Venster- Visuel- Tactiel- Therapie- autismestoornis- Cognitieve ontwikkeling

Rollover Mouse To Zoom

€ 39,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Sensorische Tassen Met Venster- Visuel- Tactiel- Therapie- autismestoornis- Cognitieve ontwikkeling

Sensorische tassen met venster (set van 6)

Heb je je ooit afgevraagd waar sensorisch speelgoed voor wordt gebruikt? Zintuiglijk speelgoed is speelgoed dat zo is vervaardigd en gestyled dat het een enkel zintuig of meerdere zintuigen bij de kinderen kan oproepen. Deze omvatten de tastzin, smaak, geur, evenals visuele en auditieve zintuigen. Sensorisch speelgoed is op een gespecialiseerde manier gemaakt met een aantal geweldige functies. Zintuiglijk speelgoed maakt gebruik van aantrekkelijke kleuren, zodat ze de aandacht van kinderen beter kunnen trekken en tijdens speltherapie een scala aan zintuigen kan worden gestimuleerd. Dit soort therapieën zijn belangrijk in de cognitieve ontwikkeling van een kind en stimuleren ook hun sociaal gedrag, taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en worden artistieker. Spelen is vaak belangrijk voor kinderen om out of the box te denken. Kinderen met speciale behoeften of met autisme, dit sensorische speelgoed werkt het beste voor hen. 

Het wordt geleverd met een totaalpakket van zes tassen, elk met een raam erbij. Door dit raam zie je gemakkelijk de vulling van de zakjes. Ook heeft elk van de zes tassen een ander materiaal ingebracht. Deze omvatten rijst, bonen, kikkererwten, mosterdzaad, pompoenpitten en lijnzaad. De kleuren van de tas zijn divers, een enkele kleur wordt niet toegeschreven aan de tassen.

Dit product is er vooral op gericht om kinderen een ander tastgevoel te geven door de toevoeging van een verscheidenheid aan materialen. Dit stimuleert de tactiele ontwikkeling bij de kinderen. Sensorisch speelgoed maakt meestal deel uit van speltherapie. Met behulp van deze sensorische tassen moeten de kinderen de andere kant van de tas draaien, die geen ramen heeft. Ze moeten dan gebruik maken van hun tastzin en de tas voelen. Hierdoor zullen ze proberen te achterhalen welke vulling erin zit. Na het raden kun je door het raam zien welke inhoud er in de tas zit. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de ontwikkeling van een kind en helpt ook ziekten zoals autisme en kinderen met andere speciale behoeften. Autisme is een stoornis waarbij het kind moeite heeft met praten, de ontwikkeling van interpersoonlijke vaardigheden, non-verbale aspecten van communicatie enzovoort.

Dit speelgoed  stimuleert het visuele gevoel van het kind en helpt bij de tactiele ontwikkeling van het kind. Dit speelgoed kan een goede bron zijn van versterkingen in therapieën en programma's voor toegepaste gedragsanalyse. De kinderen met speciale behoeften of ADHD krijgen vaak fidget-speelgoed om hun concentratie te verbeteren. Sensorisch speelgoed is bedoeld om de lichaamsbewegingen en intellectuele niveaus van kinderen te betrekken. Zintuiglijk speelgoed is te bieden aan degenen met een autismestoornis en die speciale behoeften hebben, het is vervaardigd om te worden gebruikt tijdens therapieën, om te worden verstrekt aan scholen en klinieken, en ouders voor de cognitieve ontwikkeling van hun kinderen

Extra informatie: Sensorische Tassen Met Venster- Visuel- Tactiel- Therapie- autismestoornis- Cognitieve ontwikkeling

Artikelnummer SBAGS6
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee