Verzwaarde Deken Roze / Grijs Medium - 4 Kg

Rollover Mouse To Zoom

€ 119,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Verzwaarde Deken Roze / Grijs Medium - 4 Kg

Verzwaarde Deken Roze / Grijs Medium - 4 Kg

We gebruiken onze vijf zintuigen om verschillende taken in het leven uit te voeren. Er wordt sensorisch tactiel speelgoed geïntroduceerd voor de kinderen om hun tastzin te stimuleren. Op deze manier kunnen de kinderen de objecten voelen en daarom grijpt het hun lichaamsreceptoren aan. Het tactiele systeem is enorm en kan alle delen van onze huid omvatten. Door verschillende objecten aan te raken, leren we de textuur ervan kennen, de mate van warmte of koude van een object, kunnen we pijn voelen via de pijnreceptoren op onze huid enzovoort. Sensorisch tactiel speelgoed is gemaakt om de tactiele ontwikkeling van de kinderen te verbeteren. Om het gezichtsvermogen te stimuleren, is het zintuiglijke speelgoed kleurrijk gemaakt om de kinderen aan te trekken. Als we het gevoel van geluid in ogenschouw nemen, is het zintuiglijke speelgoed ontworpen om hoge frequenties te hebben, zoals die van fluit en bel. Gezien de reukzin, kinderen zullen meer gefocust zijn op een rustgevend aroma. De smaakzin bevordert de ontwikkeling van de smaak. Sensory toy warehouse is een bedrijf dat indrukwekkend tastbaar speelgoed produceert, bekend als de Weighted Blanket.

Deze verzwaringsdeken is verkrijgbaar in twee kleuren, respectievelijk blauw en groen. De deken is zwaar, hij weegt ongeveer vier kilogram. De lengte en breedte van de deken zijn respectievelijk 100 centimeter en 150 centimeter. Het is beschikbaar voor verschillende leeftijden, waaronder leeftijdsgroepen van 3-5, 5-8 en 8-11, maar ook voor tieners en volwassenen. Er zijn verschillende voordelen en toepassingen van dit product. Het helpt je om je humeur te verbeteren en de spanwijdte van je aandacht te vergroten. Degenen die problemen hebben met reizen, dit product is een goede manier om er vanaf te komen. Het helpt ook bij de tactiele ontwikkeling. Degenen die worden geconfronteerd met verschillende aandoeningen zoals ADHD, Autisme, Asperger en Sensorische Verwerkingsstoornissen, kunnen dit product gebruiken.

De verzwaarde dekens zijn gemaakt om klanten een hoge tevredenheid te bieden. Het bedrijf biedt een beleid waarbij het product kan worden geretourneerd aan de verkoper als de klanten er niet tevreden mee zijn. Het is niet iets om je zorgen over te maken en het product kan gemakkelijk worden teruggegeven aan het bedrijf of waar je het hebt gebracht. Het Sensory Toy Warehouse zorgt ook voor een veilige kassa, waardoor de veiligheid tijdens klanttransacties wordt gehandhaafd.

Sensory Toy Warehouse is een bedrijf in het Verenigd Koninkrijk met het grootste aanbod van zowel tast- als sensorisch speelgoed. Dit speelgoed is gemaakt om aan de speciale behoeften van kinderen en autisme te voldoen. De Weighted Blanket is een van de gespecialiseerde producten van dit bedrijf die gemaakt is om het tactiele systeem van ons lichaam te stimuleren. Het is een goede manier om kinderen met autisme, ADHD en Asperger te helpen.

Extra informatie: Verzwaarde Deken Roze / Grijs Medium - 4 Kg

Artikelnummer WB4KGMP
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee