Wandpaneel Trein Ella Locomotief - Beleduc (23640)

Rollover Mouse To Zoom

€ 127,99

Niet in voorraad

Wandpaneel Trein Ella Locomotief - Beleduc (23640)

Trein Ella Locomotief - Beleduc (23640)

  • Afmetingen: 445 x 395 mm
  • Geschikt vanaf: 3 jaar

Trein Ella Wand- Speelelement Locomotief

De Locomotief, het hart van iedere trein!

De ogen van de machinist kunnen bewegen en de bel kan rinkelen. Visuele en akoustische waarneming worden op deze manier aangemoedigd door middel van spelen.

De wielen kunnen afzonderlijk draaien ter bevordering van de motoriek en coördinatie.

Er wordt kennis gemaakt met cijfers en hoeveelheden, met de cijferkaarten kan optellen en aftrekken tot 9 cijfers geoefend worden. De opgaven worden in cijfers en stuks fruit weergegeven. Daarnaast kan het gebruik van de abacus geoefend worden zodat kinderen zich kunnen voorbereiden op school.

Tot slot bevordert het gehele element de verbeelding en concentratie van kinderen.

  • Kan worden uitgebreid met wagons:
  • kinderen
  • tijd
  • reizen

Over Beleduc
Beleduc’s filosofie is “We believe children do not play to learn, children learn because they play”

Met hun assortiment houten spelletjes, puzzels, poppen en creatieve cadeau ideeën wil Beleduc het plezier aan samen spelen stimuleren en tegelijkertijd verschillende vaardigheden ontwikkelen, die een kind van 2 tot 7 jaar moet krijgen. En u uitnodigen de creativiteit te stimuleren en te ontwikkelen.

In dit motto wil Beleduc leer- en leerspeelgoed ontwikkelen, die van een uitstekende kwaliteit zijn, speelplezier brengen en kinderen in de verschillende ontwikkelings-fasen stimuleren.

Kinderen hebben de toekomst en Beleduc wil haar bijdrage leveren, door kinderen speelgoed in handen te geven die de persoonlijkheids-en vaardigheids-ontwikkeling ondersteunt en hun tot creatieve en bewuste volwassenen laat groeien.

Bij de ontwikkeling van Beleduc’s artikelen wordt al op de behoeften van hun kleine klanten gelet en worden artikelen, voordat ze in productie genomen worden, door dagverblijven en kleuterscholen op functie, inhoud, speelplezier maar ook begrijpelijkheid van de instructies getest. Beleduc wil dat spelen ook plezier is.

Meer en meer wordt door Beleduc bij de productie op naleving van de meest strikte milieu eisen van de gebruikte materialen, oorsprong van het hout en de nieuwste internationale standaards voor veiligheid.

Extra informatie: Wandpaneel Trein Ella Locomotief - Beleduc (23640)

Artikelnummer 23640
Merk Beleduc
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee