Zitbal met Pootjes - 55 cm - Gimnastiek - Fitnessbal - Pilates - Yoga

Rollover Mouse To Zoom

€ 32,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Zitbal met Pootjes - 55 cm - Gimnastiek - Fitnessbal - Pilates - Yoga

De Gymnic Sit'n'Gym is een gymnastiek- en fitnessproduct. Het is een gymnastiekbal of stabiliteitsbal die kan worden gebruikt voor verschillende fitness- en therapeutische activiteiten. Deze ballen zijn gemaakt van hoogwaardig, explosiebestendig materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor de verschillende lengtes van de gebruikers.

Het belangrijkste gebruik van de Gymnic Sit'n'Gym is het verbeteren van de spierkracht, stabiliteit en balans. Je kunt erop zitten, erop stuiteren of verschillende oefeningen doen zoals planken, squats en stretches om verschillende spiergroepen te trainen en je algehele conditie te verbeteren. Deze ballen zijn erg populair in sportscholen, fitnesscentra en zelfs voor thuisworkouts.

Het gebruik van een stabiliteitsbal zoals de Gymnic Sit'n'Gym heeft verschillende voordelen, waaronder:

  • Versterking van de romp: Wanneer je op de bal zit of traint, moet je de kernspieren trainen om balans en stabiliteit te behouden.
  • Verbeterde lichaamshouding: Regelmatig gebruik van de bal kan uw lichaamshouding verbeteren, een correcte uitlijning van de wervelkolom bevorderen en slungelig zitten verminderen.
  • Evenwicht en stabiliteit: De instabiliteit van de bal daagt je evenwicht en coördinatie uit, waardoor je algehele stabiliteit verbetert en je minder risico loopt om te vallen.
  • Flexibiliteit en mobiliteit: De bal maakt een groot bewegingsbereik mogelijk, wat de flexibiliteit en mobiliteit van verschillende gewrichten helpt verbeteren.
  • Revalidatie: De bal wordt vaak gebruikt in fysiotherapie en revalidatieprogramma's om het herstel van blessures te bevorderen en de spierkracht te verbeteren zonder de gewrichten overmatig te belasten.
  • Actief zitten: Sommige mensen gebruiken stabiliteitsballen als alternatief voor traditionele stoelen voor actief en dynamisch zitten, wat kan helpen om de kernspieren te activeren en een betere houding gedurende de dag te bevorderen. Je traint automatisch je evenwicht, houding, bewegingsgevoel en spiercoördinatie. Door actief op een zitbal te zitten, voorkom je dat je spieren zich aanspannen. Ideaal voor school en kantoor.

De Gymnic Sit 'n' Gym Ball heeft een BRQ-systeem. Het BRQ-systeem zorgt ervoor dat de bal langzaam leegloopt als er lekkage ontstaat door invloeden van buitenaf.

Gymnic producten zijn betrouwbare kwaliteitsproducten die al meer dan 50 jaar op de markt zijn en in meer dan 40 landen worden verkocht. Ze voldoen aan de strengste milieu- en veiligheidsnormen en zijn ftalaat- en latexvrij. Specificaties Diameter: 65 cm Kleur(en): parelmoer Materiaal: PVC, latex- en ftalaatvrij Maximaal (gebruikers) gewicht: 120 kg (tot 300 kg machine getest)

Specificaties

  • Diameter: 55 cm
  • Kleur(en): parelmoer
  • Materiaal: PVC, latex- en ftalaatvrij
  • Maximaal (gebruikers) gewicht: 120 kg (tot 300 kg machine getest)

Extra informatie: Zitbal met Pootjes - 55 cm - Gimnastiek - Fitnessbal - Pilates - Yoga

Artikelnummer 89.75
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee