Big Builders Pro Workshop

Rollover Mouse To Zoom

€ 204,99

Niet in voorraad

Big Builders Pro Workshop

Big Builders Pro Workshop

Van doen alsof houtbewerking tot timmerwerk, de kleintjes hebben alles wat ze nodig hebben om grote dingen te bouwen met de Big Builders Pro Workshop ™ van Step2. Wat ze zich ook voorstellen, ze kunnen bouwen met deze werkbank voor kinderen. De verscheidenheid aan fantasievolle apparatuur in de 45-delige accessoireset maakt alles mogelijk. Bouw het meegeleverde vogelhuisje en schilder het met water en de meegeleverde verfgereedschappen, om te zien hoe het van kleur verandert! Nog meer details zoals de vele opslagopties, boormachine met echte geluiden en een veerklem maken dit werkbank-activiteitencentrum een ​​must-have voor kleine bouwers. Tijdens het spelen zullen de kleintjes hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze hameren, zagen en boren. Bovendien is het grote werkbankontwerp een geweldige manier voor kinderen om te oefenen met het stimuleren van sociaal spel met vrienden. Zet het werkende bovenlicht aan en ga aan de slag!

Grote werkbank-speelset met ingegoten tafelbladgroeven om de stukken stabiel te houden tijdens het bouwen en veel werkruimte.

Tal van opslagruimte inbegrepen bij de pegboards, grote opslagbak, hangende bakken en kast.

Bouw de set vogelhuisjes en zie hoe de kleuren veranderen wanneer ze worden "geverfd" met water met behulp van de kwast, roller of spuitfles.

Werkbankschroef houdt projecten stabiel terwijl de kleintjes bouwen!

De elektronische boormachine, de werklamp boven het hoofd en de ingebouwde alsof-tafel zagen de echte werkbankbenodigdheden na (elektronische functies vereisen 4 "AA" - en 3 "AAA" -batterijen, niet inbegrepen).

Kleine bouwers zullen hun fijne motoriek ontwikkelen en sociale vaardigheden oefenen wanneer vrienden meedoen aan het workshopspel.

Realistische houten stukken gemaakt van flexibel Durafoam ™ bevatten gaten en uitsparingen voor eenvoudige montage.

In de doos: Werkbankset met werklamp en 45-delige accessoireset inclusief vogelhuisjes, doe-het-zelf schilderbenodigdheden en toolkit, en meer!

  • Montage door een volwassene vereist
  • Aanbevolen Leeftijd: 3 en hoger
  • Afmetingen: 34,00 H 38,50 B 27,50 D
  • Gewicht: 19 lbs

Extra informatie: Big Builders Pro Workshop

Artikelnummer 489199
Merk Sunny
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee