Kidkraft Kindermeubels

Kidkraft Kindermeubels

Kidkraft heeft ook een grote collectie kindermeubels. Daaronder onder kinderfauteuil en kinderstoel. Of een combinatie kindertafel en stoel. Kijk ook eens naar een creatief Kidkraft kinderbed of Kidkraft kleuterbed. Voor meisjes kun je een heel mooie Kidkraft kaptafel online kopen. Om om het speelgoed op te ruimen is er een ruime keus aan kleuren voor de Kidkraft speelgoedkist.

Als het mooi weer wordt heeft Kidkraft buitenspeelgoed als Kidkraft tuinmeubel en Kidkraft zandbak.

Kidkraft kinderfauteuil - kinderstoel

Gemaakt van hout is een Kidkraft kinderfauteuil - Kidkraft kinderstoel elegant gemaakt in de stijl van 'Shaker' meubels. Tijdloos van ontwerp en passend in het hart van iedere traditionele of moderne kinderkamer of speelkamer, is een Kidkraft kinderfauteuil of Kidkraft kinderstoel op grootte gemaakt voor kinderen en speciaal gemaakt voor de groeiende peuter of kleuter.

De Kidkraft kinderfauteuil of Kidkraft kinderstoel komt in vele kleuren!

 

Kidkraft kindertafel en stoel

Peuters en kleuters hebben een set nodig van kindertafel en stoel om te leren of te spelen. Als de kinderen tevreden en blij zijn, zijn ouders dat ook. Een Kidkraft kindertafel en stoel is kwalitatief prima. Er zijn verschillende sets van de Kidkraft kindertafel en stoel waar u uit kunt kiezen.

Tot de bekenste Kidkraft kindertafel en stoel horen de Kidkraft kindertafel en stoelen met hartjes of de Kidkraft kindertafel en stoelen met sterren. Modellen die minder bekend zijn maar heel goede beoordelingen krijgen zijn de Kidkraft Boerderijtafel met 4 stoelen of de Kidkraft honingkleurige tafel met 4 gekleurde stoelen.

Gemaakt van hout is een Kidkraft kindertafel en stoel elegant en tijdloos gemaakt. Tijdloos van ontwerp en passend in het hart van iedere traditionele of moderne kinderkamer of speelkamer, is een Kidkraft kinderfauteuil of Kidkraft kinderstoel op grootte gemaakt voor kinderen en speciaal gemaakt voor de groeiende peuter of kleuter.

 

Kidkraft Kinderbed - Kidkraft kleuterbed

Als je net ouder bent geworden is het niet altijd makkelijk alle veranderingen bij te houden die zo ontzettend snel gaan. Mijn dochtertje moet eigenlijk van een wieg naar een kinderbed of kleuterbed en ik kan niet geloven dat dat nu al is! Maar dat geeft me wel de kans om te zoeken naar echte en unieke kinderbedden fo kleuterbedden.

Toen ik van een Kidkraft Kinderbed of Kidkraft Kleuterbed hoorde wist ik dat dat de bedden waren waar ik uit ging kiezen. Je kunt je dochtertje maar 1 keer een princessenkamer geven. 

Als je een Kidkraft Kinderbed of Kidkraft kleuterbed wilt kun je kiezen voor verschillende themas.

Laat ik beginnen met een Kidkraft Kinderbed of Kidkraft Kleuterbed voor meisjes. Er is een Kidkraft sleebed in roze, een Kidkraft ledikant voor kleuterprincessen en een Kidkraft princessenkasteel kleuterbed. En dan is er nog het Kidkraft poppenhuis kleuterbed.

Voor jongens is er eindelijk ook een leuke keus: het Kidkraft kleuterbed brandweerwagen, een Kidkraft kasteel kleuterbed en het Kidkraft kleuterbed raceauto.

Het Kidkraft kleuterbed boot en het Kidkraft kleuterbed wit kan voor zowel jongens als meisjes.

En kijk ook even naar het bijpassende beddengoed!

 

Kidkraft Kaptafel

Iedere kleine meid moet een speciale plaats hebben om haar juwelen, kammen, borstels en make-up spullen in te bewaren. Een Kidkraft kaptafel is een mooie aanvulling in een slaapkamen en die past heel goed in veel themas. De Kidkraft kaptafel komt in een stijlvol ontwerp. 

Tot de bekenste Kidkraft kaptafels horen de Kidkraft prinses kaptafel en de middelgrote Kidkraft kaptafel. Als je wat meer ruimte hebt is de Luxe Kidkraft kaptafel met stoel een super idee.

De Kidkraft kaptafel is ook een mooi kado om aan kleine meisjes te geven!

 

Kidkraft Speelgoedkist

Met een Kidkraft speelgoedkist in de kamer van uw kind zal de kamer altijd opgeruimd zijn en vindt u nooit meer speelgoed wat zomaar rondslingert.....

Dat is de theorie. De Kidkraft speelgoedkist zorgt voor de opbergruimte en u heeft de kans uw kind te leren dat het speelgoed in de Kidkraft speelgoedkist kan worden opgeborgen!

Een Kidkraft speelgoedkist komt in verschillende kleuren en vormen. Sommige Kidkraft speelgoedkisten kun je ook op zitten!

 

Kidkraft Buitenspeelgoed

Als het weer warmer wordt vinden we het heerlijk om buiten te zijn en kinderen zijn niet anders. Zodra ze wakker zijn tot het donker wordt willen ze graag buiten zijn. Daarom vinden wij het leuk om leuk buitenspeelgoed te hebben als een Kidkraft Zandbak of voor de kinderen eigen Kidkraft Tuinmeubels. 

Veel van de Kidkraft tuinmeubels zijn gemaakt van hout en een weerbestendige coating. Het in elkaar zetten is geen al te grote opgave. En als je de Kidkraft Tuinmeubels goed onderhoud gaan ze jaren mee. 
 
Als je een houten Kidkraft kindertuinset tafel met stoelen zoekt hebben wij er een compleet met blauw gestreepte kussens. Met de Kidkraft tuinmeubels als de Kidkraft kindertuinset of Kidkraft zandbak wilt ben je bij www.kidkraft-shop.nl aan het juiste adres!
 
De Kidkraft kindertuinset is perfect geschikt om aan te eten, spelen werken of zelfs buiten je huiswerk aan te doen.
 
De Kidkraft piraten zandbak is vol ontwerpdetails en leuke versieringen. De Kidkraft piraten zandbak heeft een handige opbergruimte voor emmers, schepjes en ander zandspeeltjes. De Kidkraft piraten zandbak heeft een schaduwrijke kap die kinderen in de schaduw en uit de warme zon houdt. En de Kidkraft piraten zandbak is groot genoeg om verschillende kinderen tegelijkertijd te laten spelen.

 

Kidkraft meubels

Kidkraft boekenrek, Kidkraft trapjes, Kidkraft kasten, Kidkraft boekenkast, Kidkraft boekenrek en nog heel veel meer!