Kidkraft buiten

per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Kidkraft Buiten: Kidkraft Tuinmeubels en Kidkraft Piraten Zandbak

Als het weer warmer wordt vinden we het heerlijk om buiten te zijn en kinderen zijn niet anders. Zodra ze wakker zijn tot het donker wordt willen ze graag buiten zijn. Daarom vinden wij het leuk om leuk buitenspeelgoed te hebben als een Kidkraft Zandbak of voor de kinderen eigen Kidkraft Tuinmeubels. 

Veel van de Kidkraft tuinmeubels zijn gemaakt van hout en een weerbestendige coating. Het in elkaar zetten is geen al te grote opgave. En als je de Kidkraft Tuinmeubels goed onderhoud gaan ze jaren mee. 
 
Als je een houten Kidkraft kindertuinset tafel met stoelen zoekt hebben wij er een compleet met blauw gestreepte kussens. Met de Kidkraft tuinmeubels als de Kidkraft kindertuinset of Kidkraft zandbak wilt ben je bij www.kidkraft-shop.nl aan het juiste adres!
 
De Kidkraft kindertuinset is perfect geschikt om aan te eten, spelen werken of zelfs buiten je huiswerk aan te doen.
 
De Kidkraft piraten zandbak is vol ontwerpdetails en leuke versieringen. De Kidkraft piraten zandbak heeft een handige opbergruimte voor emmers, schepjes en ander zandspeeltjes. De Kidkraft piraten zandbak heeft een schaduwrijke kap die kinderen in de schaduw en uit de warme zon houdt. En de Kidkraft piraten zandbak is groot genoeg om verschillende kinderen tegelijkertijd te laten spelen.