Kidkraft Keuken

per pagina

57 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

57 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Houten Kidkraft keuken

Speelgoed keuken voor jongens en meisjes.

Gelukkig zijn de tijden voorbij dat een houten speelkeuken een klein fortuin kostte. Toen ik zelf nog jong was, heb ik vaak gevraag om een houten kinderkeuken als kado. Maar die waren toen eenvoudigweg te duur. Vandaag, lijken kinderen alles te krijgen wat hun hartje begeert. Daar hoort ook een kinderkeuken bij die je gelukkig online kunt kopen. En ze zijn best betaalbaar vandaag - in vergelijking tot het betere speelkeukentje wat ik me herinner; dat kostte toen meer dan 400 gulden!

Past kocht een goede kennis een houten Kidkraft keukentje voor zijn dochter Amber. Amber was zo opgewonden en wilde zelfs haar vader helpen het Kidkraft keukentje in elkaar te zetten zodat ze er mee kon spelen. Toen papa klaar was onderzocht ze de inhoud van alle kastjes om daarna pannekoeken te gaan bakken! Het was te zien dat ze zoveel plezier had met haar Kidkraft kinderkeuken. Iedere morgen als ze opstaat maakt ze voor haar ouders ontbijt.

Wat de sterke kanten van een houten Kidkraft keukentje zijn:

– Gemaakt van composiet hout.
– De stijl van de keuken
– Interactieve details
– Kleur
– Stevige constructie

De Kidkraft keukens komen met een gedetailleerde bouwtekening met stap voor stap instructies. Meestal duurt het zo'n 2 uur die in elkaar te zetten.

Tot de bekenste Kidkraft speelkeukens horen de Kidkraft Roze Vintage, de Kidkraft Witte Vintage, de Kidkraft Espresso Keuken en de Kidkraft Prairiekeuken. Maar als je eens wat anders wilt zijn er heel mooie nieuwe modellen zoals de Kidkraft Witte Uptown, Kidkraft Uptown Natural, de Kidkraft Grand Gourmet of de Kidkraft Lime en Natural hoekkeuken.