Chewigem Galaxy Kauw Speeltje

Rollover Mouse To Zoom

€ 29,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Chewigem Galaxy Kauw Speeltje

Chewigem Galaxy Kauw Speeltje

Chewigem Hexichews zijn een reeks stijlvolle kauwartikelen met verschillende stijlen, ontworpen om er verbazingwekkend modieus uit te zien en tegelijkertijd discreet te dienen voor de behoefte om te kauwen. Chewigem Hexichews helpt bij het leveren van waardevolle sensorische input in de kaak door kauwen en bijten.

Vooral lonend voor baby's, kinderen en volwassenen met dementie / Alzheimer, speciale behoeften en sensorische verwerkingsproblemen, die extra proprioceptieve input in de kaak zoeken. Niet giftig en veilig om op te kauwen. Chewigem Bangle zal aan de kauw- en bijtbehoeften voldoen, maar ook onrustig, en kan zelfs door trendy moeders 'onderweg' worden gedragen, zodat men altijd een kauwhulpmiddel bij de hand heeft - u zult zich afvragen hoe u ooit zonder hebt kunnen kauwen!

Verkrijgbaar in 6 verschillende designs: Cosmic, Dust, Galaxy, Hero, Tie Dye en Uniform.

Let op: geen speelgoed - we raden ten zeerste aan om te allen tijde toezicht te houden.

Gemaakt van voedselveilige siliconen van medische kwaliteit, goedgekeurd en geschikt voor alle bijtringen, vrij van alle schadelijke chemische eigenschappen die aan deze norm voldoen. Hoewel GEEN speelgoed - CE-gemarkeerd volgens de vereiste veiligheidsnormen voor speelgoed en EN 71 - 1 2005 A: 2009 - Mechanische en chemische eigenschappen en EN71 -1-3 -Toxiciteit.

Moet onder toezicht worden gebruikt, vóór elk gebruik worden geïnspecteerd en worden verworpen en vervangen wanneer tekenen van slijtage zichtbaar zijn. Slijtvast, het zal niet scheuren of breken, eventuele bijtwonden zullen meestal binnen 24 uur vanzelf corrigeren ... (hoewel de siliconen niet volledig immuun zijn voor beschadiging en niet aanbevolen worden voor agressieve kauwers) . Chewigem Hexichews zijn wasbaar in een sterilisator, vaatwasser of heet water. Een geleverd.

  • GEWICHT: 1 kg
  • DIMENSIES: 12 × 2 × 14 cm
  • LEEFTIJD: 0-36 maanden , 3-5 jaar , 5-8 jaar , 8-11 jaar , tieners , volwassenen
  • DIAGNOSE: ADHD , Aspergers , Autisme , Cognitieve vertraging , Diagnose , Syndroom van Down , Sensorische verwerkingsstoornis , Spraakvertraging
  • HELPT BIJ: Bijten
  • ABC: 5060322977355

Extra informatie: Chewigem Galaxy Kauw Speeltje

Artikelnummer GALAXY
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee