Cirque Du Sol - Sunshade

Rollover Mouse To Zoom

€ 169,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Cirque Du Sol - Sunshade

Cirque Du Sol Sunshade

FieldCandy's ultieme Circus van de Zon! Een fel gekleurde briljant zonnenschermdoek om gastheer te zijn van uw outdoor extravaganza. Oprollen, afrollen - en geniet van de kreten van verwondering die de mensen om u heen zullen slaken over uw tip-top design zonnenschermdoek. 

Met behulp van dezelfde technologie als de hoge specificatie Field Candy Original Explorerer tenten. De zonnenschermdoeken zijn van hoge kwaliteit en zeer sterk met een hoge mate van weerstand van de wind. 100% Waterdicht, UV kleurvast en eenvoudig op te zetten. Met vaste touwen en 3 verschillende opzet-variaties voor maximale schaduw, allemaal verpakt in een handige draagtas.

UV bescherming 
Het strand, het park of zelfs de achtertuin is een geweldige plek om uw zonnenschermdoek te gebruiken. Wees gerust met de UV nominale bescherming UPF50 + biedt dit zonnenschermdoek maximale bescherming tegen de zon en het blokkeert van 99,7% van de UV-straling. De stof is ook sterk UV-kleurvast, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het mooie patroon vervaagt in de zon.

Duurzaamheid
Het speciale FieldCandy ontwerp zorgt voor een hoge sterkte en duurzaamheid met zware stiksels en sterke, flexibele palen; De parasol kan behoorlijk wat wind doorstaan en heeft vaste touwen voor een probleemloze opgezet.

Maximale schaduw
U kunt het FieldCandy zonnenschermdoek op drie manieren opzetten om maximale schaduw te krijgen: L-vorm voor paren (voor en achter) of de grotere V-vorm voor gezinnen zorgen.

Zonnenschermdoek: 300cm W x 360cm L

Tentenpalen: 180cm H x 20mm diameter

Gewicht: 2.4kg

Extra informatie: Cirque Du Sol - Sunshade

Artikelnummer SS.CDS.Y
Merk FieldCandy
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee