Eendenfamilie Om Te Baden, 4 ST. - Badspeelgoed

Rollover Mouse To Zoom

€ 12,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Eendenfamilie Om Te Baden, 4 ST. - Badspeelgoed

De moedereend en haar drie kinderen zijn geweldige metgezellen voor het dagelijkse spel. Mama eend vertrekt heel vroeg in de ochtend om met haar kleintjes een grote uitdaging aan te gaan: ze leren zwemmen. Ze denkt dat het veel moeite zal kosten en zet ze op een rij en zegt dat ze haar moeten volgen. 
Dat klinkt als een schattig en opwindend avontuur voor de eendenfamilie! Het leren zwemmen is inderdaad een belangrijke mijlpaal voor eendenkuikens. Het feit dat ze zo slim zijn en spontaan het meer in springen, toont aan hoe natuurlijk en intuïtief dieren kunnen handelen.

De eendenfamilie zijn perfect om samen met je baby of peuter in bad te gaan. Ze zullen het baden interessant en vol vreugde maken.

Een eendenfamilie is een geweldige toevoeging aan het badritueel van je baby of peuter. Het stimuleert niet alleen de zintuigen van je kind, maar het maakt ook de hele ervaring plezierig.

Badspeelgoed kan helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek van je baby, terwijl ze de eendjes vastpakken en ermee spelen. Bovendien kan het de creativiteit stimuleren door middel van fantasierijk spel. Het thema van eendenfamilie voegt ook een leuke en vriendelijke sfeer toe aan het badmoment.

  • De grootte en vorm van het speelgoed zijn aangepast aan de kleine hand van het kind
  • Ontwikkel de behendigheid van het kind door water te scheppen en te knijpen
  • Geschilderd met niet-giftige verf, onschadelijk voor kinderen
  • Gemaakt van gecertificeerde grondstoffen van de hoogste kwaliteit
  • Bevatten geen ftalaten, BPA of zware metalen
  • Afmeting: 16 cm

Extra informatie: Eendenfamilie Om Te Baden, 4 ST. - Badspeelgoed

Artikelnummer 033
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee