Houten Gevoerde Schuilhut Met Sfeerverlichting

Rollover Mouse To Zoom

€ 549,99

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Houten Gevoerde Schuilhut Met Sfeerverlichting

Houten Gevoerde Schuilhut Met Sfeerverlichting

Houten Gevoerde Schuilhut Met Sfeerverlichting omvat al die items in de kamer die bedoeld zijn om te focussen op de zintuigen van een kind. Het doel van deze apparatuur is om een ​​van de vijf zintuigen van het kind te activeren. Jonge kinderen worden aangetrokken door de levendige kleuren van de lichten en de afbeeldingen die ze zien. Tactiele ontwikkeling zou het resultaat zijn van het stimuleren van de tastzin door het oplossen van puzzels.

Het jonge kind zal ook aandacht besteden aan het geluid van een spreker of muziek, wat de auditieve ontwikkeling bevordert. Artikelen die verband houden met geur zullen de reukontwikkeling van een kind stimuleren enzovoort.

. Deze Den is gemaakt van hout, met name van Maple Melamine, dat is 1,8 centimeter dik. Het wordt verlicht met LED-verlichting, die gebruik maakt van in totaal twee lampen. De Den wordt geleverd met de belangrijkste stroombron. De totale hoogte van dit hol is bijna circa 1,25 meter, het is 0,72 meter breed en heeft een diepte van circa 0,4 meter.

Er is een comfortabel kussen voor de kinderen om urenlang te zitten en gezellig te blijven. Dit hol bevat ook een schuilplaats voor kinderen. De verlichting wordt in het plafond geplaatst en de kinderen kunnen de kleuren van de verlichting veranderen door middel van een afstandsbediening. Men kan de verlichting beperken tot slechts één kleur of er meerdere kleuren doorheen bekijken.

Houten Gevoerde Schuilhut Met Sfeerverlichting is zo gemaakt dat hij gemakkelijk op hoeken kan worden gehouden, bij huizen of scholen. Dit neemt niet veel ruimte in beslag en is een ideale plek voor kinderen, zodat ze daar gemakkelijk kunnen studeren. Ook is de sfeer rustgevend zodat de kinderen naar hun respectievelijke holen kunnen gaan om zich ontspannen te voelen. De verlichting en het comfort van de studeerkamer trekken de kinderen het meest aan.

Verlichting stimuleert daarom de sensorische ontwikkeling daarin. Er wordt meer ingespeeld op de kleurrijke LED-verlichting. Het wordt voornamelijk gebruikt voor kinderen met ADHD. ADHD is de afkorting van de Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Je concentratievermogen, controle over jezelf hebben en het vermogen om enige tijd te zitten zonder te bewegen, is bij deze aandoening verminderd. Dus door gebruik te maken van dit hol, zullen kinderen met ADHD zich daardoor aangetrokken voelen en zullen ze waarschijnlijk een tijdje in dit hol blijven zitten.

  • Afmeting : H1240 x B720 x D415mm
  • Kleur : 18 mm esdoorn melamine plaat
  • PowerSource : Main
  • Gebruik : ADHD en sensorisch
  • Materiaal : hout

Extra informatie: Houten Gevoerde Schuilhut Met Sfeerverlichting

Artikelnummer SWCDML
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee