Knipperende Spikey Bobble Ball

Rollover Mouse To Zoom

€ 10,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Knipperende Spikey Bobble Ball

Knipperende Spikey Bobble Ball

De Knipperende Spikey Bobble Ball is het perfecte speelgoed voor eindeloos speelplezier. Deze opvallende bal combineert visuele aantrekkelijkheid met tactiele stimulatie, waardoor het een favoriet is bij zowel kinderen als huisdieren. Hier zijn enkele kenmerken die deze bal zo bijzonder maken:

  • Knipperend Speelgoed: Zodra de bal in beweging komt, begint hij te knipperen met heldere lichten, wat een fascinerend schouwspel creëert dat de aandacht trekt van iedereen in de buurt.
  • Stevige Plastic Spikes: De bal is bedekt met stevige plastic spikes die zorgen voor een unieke textuur en extra grip. Dit maakt de bal makkelijk vast te pakken en te gooien, zelfs voor kleine handjes.
  • Veelzijdige Kleuren: De Spikey Bobble Ball bestaat uit verschillende levendige kleuren, waardoor het een kleurrijk en aantrekkelijk speelgoed is dat meteen in het oog springt.
  • Batterij Inclusief: De bal wordt aangedreven door 3 x LR41-batterijen, die zorgen voor langdurig knipperplezier. De batterijen zijn eenvoudig te vervangen, zodat de bal altijd klaar is voor actie.
  • Compact Formaat: Met een diameter van 10 cm is de bal perfect van formaat voor binnen- en buitenspelen. Hij is groot genoeg om niet snel kwijt te raken, maar compact genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Ideaal Voor Spelletjes en Stimulatie

De Knipperende Spikey Bobble Ball is niet alleen leuk, maar ook stimulerend. De knipperende lichten en de textuur van de spikes helpen bij de ontwikkeling van de zintuigen en motorische vaardigheden.

Breng de speeluren naar een hoger niveau met de Knipperende Spikey Bobble Ball – een perfecte mix van plezier, kleur en actie!

Specificatie

  • Fabrikant aanbevolen leeftijd: 3 jaar en ouder
  • Materiaalsoort (en): Plastic

Extra informatie: Knipperende Spikey Bobble Ball

Artikelnummer 22007
Merk Dominio
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee