Magic Unicorn schootkussen van 5 pond - ADHD- Autisme - Sensorische stoornissen

Rollover Mouse To Zoom

€ 58,00

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Magic Unicorn schootkussen van 5 pond - ADHD- Autisme - Sensorische stoornissen

Maak kennis met onze verzwaarde schootmat met kalmerende invloed - de perfecte oplossing voor kinderen die wat extra comfort en sensorische ondersteuning nodig hebben. Met een superzachte buitenkant van pluche en een verzwaarde binnenkant biedt deze schootmat een zacht, diep drukkend comfort dat kan helpen bij het verlichten van angst en het verbeteren van de oplettendheid.

Ons schootkussen is ontworpen om de aandacht te verhogen met zijn rustgevende dubbele texturen - hoogpolig pluche aan de ene kant en zijdezacht kortere lengte aan de andere. De verzwaarde binnenkant biedt een extra laag zintuiglijke input die kinderen kan helpen om zich te concentreren en bij de les te blijven.

Ons schootkussen geeft niet alleen een uniek gevoel van welzijn dat kan helpen om de wiebels te verlichten en kinderen zich veiliger te laten voelen, maar het is ook gemakkelijk wasbaar voor uw gemak. De buitenkant kan in de wasmachine, terwijl het verzwaarde kussen kan worden gereinigd met een spons en zeep.

Onze verzwaarde schootkussentje met kalmerende invloed is goed voor alle kinderen, inclusief kinderen met ADHD, autisme en sensorische stoornissen. Dit schootkussen is getest op veiligheid voor de leeftijd van 3+, meet 15×14" en is de perfecte aanvulling op elke sensorische ondersteuningsset.

  • Afmeting: 15×14"
  • Op veiligheid getest voor 3+

Extra informatie: Magic Unicorn schootkussen van 5 pond - ADHD- Autisme - Sensorische stoornissen

Artikelnummer LPUN
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee