Glijbaan Peuter - Opvouwbaar - Glijbaan 2 Jaar - Wit en Grijs- Raket glijbaan

Rollover Mouse To Zoom

€ 70,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Glijbaan Peuter - Opvouwbaar - Glijbaan 2 Jaar - Wit en Grijs- Raket glijbaan

 Glijbaan Peuter - Opvouwbaar - Glijbaan 2 Jaar - Wit en Grijs- Raket glijbaan

Alle kinderen houden van een glijbaan omdat ze zo leuk zijn - onze unieke opvouwbare, ruimtebesparende opvouwbare raketglijbaan voor kinderen is een perfecte eerste glijbaan voor uw kleintjes. Biedt aanzienlijke fysieke en sociale voordelen om de ontwikkeling van uw kind te ondersteunen.

Kinderen leren over evenwicht, coördinatie en ruimtelijk bewustzijn terwijl ze de glijbaan beklimmen en zichzelf vervolgens naar beneden duwen voordat ze hun voeten gebruiken om zichzelf te stoppen. Zelfs als uw kleintjes de sporten van de ladder vastgrijpen, versterken ze de spieren in hun handen en vingers en ontwikkelen ze fijne motoriek. Eenmaal bovenaan de ladder zal uw kind zichzelf moeten organiseren om te gaan zitten of liggen - dit kan in de vroege stadia een hele taak zijn en zal na verloop van tijd het visuele en lichaamsbewustzijn bevorderen, evenals de evenwichtsvaardigheden. Uw kinderen zullen kritisch denken ontwikkelen als ze nadenken over verschillende manieren om hun glijbaan te gebruiken - naarmate ze moediger worden, zullen ze kijken om op hun buik te glijden of zelfs kijken om zichzelf naar achteren op de glijbaan te manipuleren - naar beneden of zelfs omhoog gaan op een glijbaan geeft een kind een geweldige hoeveelheid zintuiglijke stimulatie. Tenslotte,

De spanning van de glijbaan is zo opwindend voor de kleintjes en als ouders anticiperen we allemaal op dat woordje 'weer' als we onze kostbare bundels onderaan pakken.

Functies

  • Onze kinderraketglijbanen hebben een modern design met afgeronde en zachte randen en er is een leuning om je kinderen een extra gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven.
  • De treden op de glijbaan hebben een kiezelstructuur om een ​​goede grip met de voeten te ondersteunen.
  • Deze glijbaan is een geweldig hulpmiddel om uw kinderen te helpen zelfvertrouwen te ontwikkelen in hun vroege jaren.
  • De raketglijbaan voor kinderen kan binnen of buiten worden gebruikt en is gemakkelijk en snel op te vouwen voor gemakkelijke opslag.
  • Gemaakt van hoge dichtheid polyethyleen materialen die worden gekenmerkt door een hoge sterkte/dichtheidsverhouding.
  • Materialen zijn ook milieuvriendelijk. Veiligheid getest volgens de nieuwste normen.

Specificaties:

  • Leeftijden 2+
  • Afmetingen: H645 x B330 x D1250mm

Extra informatie: Glijbaan Peuter - Opvouwbaar - Glijbaan 2 Jaar - Wit en Grijs- Raket glijbaan

Artikelnummer LHT191WH
Merk Liberty House Toys
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee