Sensorische Licht-Tafel 75557

Rollover Mouse To Zoom

€ 269,99

Niet in voorraad

Sensorische Licht-Tafel 75557

Sensorische Mood-Tafel

Deze tafels zijn populair in kleuterklassen, kinderdagverblijven, therapeutische omgevingen en bij gezinnen met kinderen met verschillende ontwikkelingsbehoeften. Ze stimuleren de zintuigen, bevorderen de creativiteit en bieden een interactieve en boeiende leerervaring voor kinderen van verschillende leeftijden. De ultrasterke verlichte holle plastic tafel biedt een esthetisch aangenaam sfeeropwekkend licht en kan in elke omgeving of zintuiglijke ruimte worden geplaatst voor sfeerverlichting. Het stevige maar lichtgewicht ontwerp is mooi en praktisch, gemakkelijk te verplaatsen binnen of buiten, eenvoudig schoon te maken en ideaal voor individuele of groepsgerichte activiteiten.

Sensorische lichttafels bieden een breed scala aan educatieve en sensorische activiteiten. Kinderen kunnen kleuren, vormen en patronen ontdekken, lichteffecten waarnemen, experimenteren met mengen van kleuren, texturen verkennen en hun fijne motoriek verbeteren door te spelen met verschillende materialen op het verlichte oppervlak. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met verschillende sensorische materialen, zoals gekleurde transparante vormen, zand, water, zout, rijst, gekleurde gel, en nog veel meer.

Gebruik de afstandsbediening om een ​​van de 16 verschillende kleuren te kiezen of stel in om vloeiend te vervagen door het hele spectrum van tinten van koel ultraviolet tot warm rood. Hun uiterlijk is betoverend en de kleur verspreidt zich gelijkmatig door de hele vorm.

Specificatie

  • Maat: 700 x 700 x 400 mm.
  • Leeftijd: Geschikt voor gebruik met kinderen onder toezicht van een volwassene.

Extra informatie: Sensorische Licht-Tafel 75557

Artikelnummer 75557
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee