Sensorische Spiegel Den - Wit

Rollover Mouse To Zoom

€ 769,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Sensorische Spiegel Den - Wit

Sensorische ruimte: Een sensorische den is een speciaal ontworpen ruimte om sensorische stimulatie en ervaringen te bieden. Het is vaak bedoeld om een kalmerende en rustgevende omgeving te creëren waarin individuen kunnen ontspannen, zich veilig voelen en sensorische prikkels kunnen verkennen, met spiegels aan de wanden om visuele stimulatie te bieden. Spiegels kunnen de ruimte vergroten en het gevoel van oneindigheid creëren, wat rustgevend kan zijn.

Therapeutisch gebruik: Sensorische spiegel dens worden vaak gebruikt in therapeutische settings, zoals voor kinderen met autisme, sensorische verwerkingsstoornissen, of mensen met een behoefte aan sensorische stimulatie en ontspanning. Het kan worden gebruikt in scholen, zorginstellingen, therapeutische centra of gewoon thuis als een veilige en rustgevende ruimte om te ontspannen en te genieten van sensorische prikkels.

Een oneindig aantal reflecties vastgelegd in zacht spel. Vijf grote, witte, met schuim gevulde panelen waarvan 3 met verwijderbare witte ingelijste spiegels, en twee effen, die samen een huis van spiegels vormen, een driehoekige tipi en een grote vloermat.

Goed gemaakt van robuuste, wittee, ftalaatvrije, brandvertragende antibacteriële stoffen en gevuld met een brandvertragende CFK-vrije schuim speciaal geselecteerd op stevigheid.

  • Volgens EN71. Sigaret en lucifer voor BS7176 contractinrichting (laag risico).
  • Afmetingen: 5 x 800 mm vierkant x 80 mm dikke panelen: 3 met spiegels.

Extra informatie: Sensorische Spiegel Den - Wit

Artikelnummer N1432W
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Sensorische Visuele Starter Kit
Sensorische Visuele Starter Kit
€ 69,99
Set Visuele Effecten Neon
Set Visuele Effecten Neon
€ 127,99
Antistress en Glow in The Dark Starter Kit
Antistress en Glow in The Dark Starter Kit
€ 119,99