Kidkraft amelia

Er zijn geen producten in deze categorie of u moet inloggen om de producten te kunnen zien.

Het prachtige Kidkraft Amelia poppenhuis

Waar kun je een meisje met een rijke fantasie nou blijer mee maken dan met een mooi poppenhuis? Al die avonturen die ze in hun hoofd bedenken komen tot leven met het Kidkraft Amelia poppenhuis 65093, een groot, prachtig uitgevoerd poppenhuis dat compleet geleverd wordt met meubeltjes. Door het grote formaat van het poppenhuis, dat wel 117 centimeter hoog is, kunnen kinderen hier bijvoorbeeld hun Barbies of soortgelijke poppen in kwijt. Het huis is uitgevoerd in wit en roze en gemaakt van stevig, duurzaam materiaal. Het is een huis waar geen enkel meisje genoeg van zal kunnen krijgen.

Heerlijk spelen met een Kidkraft Amelia poppenhuis

De Kidkraft Amelia is een van de mooie poppenhuizen uit het uitgebreide assortiment van Kidkraft. De gerenommeerde speelgoedmaker weet keer op keer weer met nieuwe producten te komen waar kinderhartjes sneller van gaan kloppen. Neem nu deze Kidkraft Amelia. Het is een hoog poppenhuis, dat zelfs als het op de grond staat nog boven de jongste meisjes uitkomt. Door dit formaat kunnen ze er heel wat poppen in kwijt, en die poppen kunnen daar vele spannende avonturen in beleven. Het huis is niet alleen voorzien van een trap, maar ook van een echte lift, waar alle poppen snel mee naar de grote slaapkamer op de zolder kunnen reizen. Het huis is gemaakt van stevig hout en afgewerkt in frisse, vrolijke kleuren. Bij het huis worden 14 meubelstukken geleverd, waar elk kind zich al flink mee kan uitleven. Hier zijn eventueel nog meer meubeltjes van Kidkraft bij te kopen.

Aan de slag met het Kidkraft Amelia poppenhuis 65093

Het poppenhuis wordt geleverd in een pakket dat zelf gemonteerd moet worden. Hier wordt een duidelijke handleiding bij geleverd, zodat het monteren een klusje is dat snel afgehandeld kan worden. Het Kidkraft Amelia poppenhuis heeft 1 jaar fabrieksgarantie en voldoet aan alle veiligheidseisen. Elk kind kan hier zodoende onbezorgd mee spelen. Kidkraft is een speelgoedmaker die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. De innovatieve ontwerpers van Kidkraft weten elke keer weer met een nieuw product te komen waar kinderharten sneller van gaan kloppen. Het is speelgoed dat tot in de details die je met het oog niet kunt zien is afgewerkt. Neem dan ook eens een kijkje in onze uitgebreide webshop om te zien welke producten van Kidkraft we nog meer in ons assortiment hebben.