Kidkraft espresso

per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Lekker aan het koken in de Kidkraft Espresso kinderkeuken

Wilt u uw kleine chef eens een keer echt verrassen? Kijkt u dan eens naar onze Kidkraft keuken Espresso. Deze prachtig uitgevoerde en buitengewoon stijlvolle kinderkeuken zou zo voor een echte keuken door kunnen gaan. Het bevat allemaal elementen die je ook in een echte keuken terugvindt, tot in de kleinste details nagemaakt. Kinderen zullen het fantastisch vinden om met deze keuken aan de slag te mogen. We garanderen u dat ze zo'n mooi speelkeukentje nooit eerder hebben gezien. Net als al het andere speelgoed van dit gerenommeerde en innovatieve bedrijf is ook de Kidkraft Espresso prachtig uitgevoerd. De ontwerpers van Kidkraft hebben ook hier weer een fantastisch stuk speelgoed van gemaakt.

Wegdromen in de Kidkraft Espresso keuken

Wat vinden uw kinderen allemaal terug in die mooie Kidkraft keuken Espresso? Om te beginnen een kookplaat die zo van een echt fornuis lijkt te zijn gekopieerd. De pitten zien er net echt uit, de knoppen om ze 'aan' te zetten kunnen echt draaien. Daarnaast heeft deze keuken een oventje dat echt open kan, en waar zo zelf verzonnen baksels in en uit geschoven kunnen worden. Ook heeft de keuken een vaatwasser, die eveneens echt open kan en waar het los bij te bestellen servies in gezet kan worden. En wat te denken van de stoere koelkast? Deze is compleet met vriesvak en zelfs een ijsblokjesmaker! En net als u denkt dat het allemaal niet echter kan, ziet u dat er ook een magnetron en gootsteen met kraantje in dit keukentje zijn ingebouwd. Het is nog wel even de moeite daarbij te vermelden dat de gootsteen van deze Kidkraft Espresso er makkelijk uitgehaald kan worden, zodat u deze kunt schoonmaken.

Kwaliteit van Kidkraft

Kidkraft is een speelgoedfabrikant die al vanaf 1968 actief is.Dit is een bedrijf dat weet hoe je mooi, veilig en verantwoord speelgoed moet maken. Net als elk stuk speelgoed dat door Kidkraft wordt gemaakt is ook de Kidkraft Espresso keuken tot in de details uitgewerkt. Kidkraft is een bedrijf dat ooit is opgericht door ingenieurs, en tot op de dag van vandaag bieden de producten van Kidkraft kwaliteit die verder gaat dan wat het blote oog kan zien. Bestel dus vandaag nog zo'n mooie keuken van Kidkraft bij kidkraft-shop.nl. Uw keukenprins of -prinsesjes zullen zich er naar hartelust in kunnen uitleven!