Kidkraft gourmet

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Een kinderkeuken die zijn weerga niet kent

Als u aan een speelkeukentje denkt, dan ziet u waarschijnlijk een klein keukentje voor u waar kinderen lekker in kunnen spelen. Vaak is er dan ruimte voor een kind, dat voor vriendjes of vriendinnetjes de chef speelt. We nodigen u uit om eens goed te kijken naar de afbeeldingen van onze Kidkraft Grand Gourmet hoekkeuken. Met deze enorme speelgoedkeuken zal elk kind zich pas echt een kleine chef voelen! De Kidkraft Gourmet is in een woord prachtig uitgevoerd en ziet eruit als de droom van elke kok in de dop. Deze keuken is bijzonder compleet, met kookpitten, oven, koelkast en meer en biedt kinderen de ruimte om met meerdere vriendinnetjes tegelijk te spelen. Dat is nog eens lekker spelen!

De unieke Kidkraft Gourmet keuken

In ons uitgebreide assortiment Kidkraft keukens valt de Grand Gourmet op door zijn formaat en uitvoering. Het formaat is uiteraard het meest opvallende. Nu hoeven uw kinderen nooit meer in de echte keuken te komen, ze hebben er zelf een! Een keukentje met oven, koelkast met vriesvak en ijsblokjesmachine, en zelfs een wasmachine. Zo kan die koksmuts na een kookbeurt meteen 'voor neppie' gewassen worden. De keuken is verder voorzien van een afwasbak, die losgehaald kan worden voor makkelijker schoonmaken. De keuken heeft verder ook nog een magnetron en zelfs een draadloze speelgoedtelefoon. Zo kunnen de kids net als papa of mama koken en met de telefoon tussen schouder en oor geklemd een telefoongesprek voeren.

Een perfect afgewerkte keuken

Kidkraft levert geen half werk. Zo is deze Kidkraft Grand Gourmet hoekkeuken afgewerkt met lieve gordijntjes en wordt hij geleverd met meerdere accessoires om lekker mee te koken. Kidkraft heeft overigens een zeer ruim assortiment ander keukengerei, voedingsmiddelen, taarten en gebakjes, om het spelen in deze keuken allemaal nog echter te maken. Ook dit speelgoed vindt u in onze webshop terug. We kunnen u verzekeren dat geen enkel kind zich zal vervelen in deze prachtige keuken. Zoals altijd heeft Kidkraft ook bij deze keuken op de kleinste details gelet. Bij het ontwerpen van elk stuk speelgoed dat Kidkraft maakt wordt gelet op duurzaamheid van het product, maar ook op de veiligheid van de kinderen die ermee spelen. Elk speelgoed van Kidkraft voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. U kunt uw kinderen er dus met een gerust hart in laten spelen. Ze zullen u belonen door van deze keuken te genieten en de mooiste culinaire avonturen te beleven.