Kidkraft grote keuken

Er zijn geen producten in deze categorie of u moet inloggen om de producten te kunnen zien.

Een droomkeuken voor alle kleine chefs

Soms zegt de naam van een product al alles dat je er over moet weten. Zoals in het geval van de Kidkraft Grote Vrolijke Luxe Keuken. Zet deze keuken neer voor je kinderen, en je kunt er zeker van zijn dat ze er niet meer uit weg te slaan zijn. Deze keuken lijkt heel veel op de echte keuken, die toch altijd het domein is van mama of papa. Met de Kidkraft grote vrolijke luxe keuken hebben kids hun eigen domein om 'voor neppie' de heerlijkste gerechten in te bereiden. De frisse kleuren van de keuken dragen bij aan de spelvreugde. Dit is nog eens speelgoed waar kinderen echt vrolijk van worden!

Aan de slag met een Kidkraft grote keuken

Kidkraft is een speelgoedmaker die een groot assortiment prachtig speelgoed in het assortiment heeft. Neem alleen maar de keukens van Kidkraft. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere verschillende kleuren en uitvoeringen, voorzien van accessoires om het koken nog echter te maken. Bij de Kidkraft grote vrolijke luxe keuken 53100 zitten standaard een pannenlap, spatel en menglepel om het koken nog echter te doen lijken. Daarnaast is de keuken uitgerust met een oven en magnetron, waar door de raampjes in de deur te zien is hoe het met het eten staat. De keuken is voorzien van een gootsteen die makkelijk los te halen en reinigen is. Natuurlijk ontbreekt een koelkast niet, compleet met vriesvak en ijsblokjesmaker! Net als in elke moderne keuken vinden kleine chefs ook hier een vaatwasser voor alle 'vuile' was na het koken.

De Kidkraft grote vrolijke luxe keuken 53100

U weet hoe vervelend het is als u aan het koken bent en u wordt gebeld. Vaak moet er dan geworsteld worden met telefoons tussen schouder en oor, wat voor ons vervelend is, maar er voor een kind zeer spannend uitziet. Vandaar ook dat deze keuken ook is voorzien van een draadloze telefoon! Tot slot heeft de keuken nog een aantal kookpitten en flink wat opbergruimte. In onze webwinkel kidkraft-online.nl vindt u een ruim assortiment aan keukengerei, etenswaren, taarten, cakejes en andere accessoires, dat de kids mooi in deze vakjes op kunnen ruimen. Met al die 'net echte' spulletjes wordt het koken in deze Kidkraft grote keuken alleen nog maar leuker!