Kidkraft grote keuken in pastelkleuren

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

De prachtig uitgevoerde grote kinderkeuken van Kidkraft

De kinderkeukens van Kidkraft laten kinderharten sneller kloppen. Elke kinderkeuken van dit gerenommeerde merk is prachtig uitgevoerd en van de hoogste kwaliteit. Zo ook de Kidkraft grote keuken in pastelkleuren 53181. Met deze keuken waant elk kind zich bijna in een echte keuken. Deze keuken is zeer compleet uitgevoerd, met oven, magnetron, koelkast en vaatwasser, en wordt geleverd met een pannenlap, spatel en menglepel. Het is, zoals de naam al impliceert, een zeer grote keuken, waar meerdere kinderen tegelijk urenlang in kunnen spelen. Met zo'n Kidkraft grote keuken 53181 zijn uw kinderen niet alleen de rest van de dag zoet, ze leren ook al het een en ander over de werking van de verschillende onderdelen van een echte keuken.

Lekker kokkerellen in een bijna echte keuken

Elk kind zou het liefst mama of papa elke dag willen helpen bij het koken. Op jonge leeftijd vinden ze zelfs klusjes als de afwas doen of afdrogen nog spannend, een echt avontuur. Vaak komt deze spontaan aangeboden hulp niet zo goed uit, vooral niet als er na een lange werkdag snel een maaltijd in elkaar moet worden gedraaid. Met deze Kidkraft grote keuken 53181 bent u er zeker van dat uw kinderen zich super vermaken in hun eigen keuken, terwijl u rustig uw gang kunt gaan in uw eigen keuken. Alles in deze Kidkraft keuken is net echt. De knoppen draaien en maken geluid, alles ziet eruit als in een echte keuken... Daarnaast heeft Kidkraft een zeer uitgebreid assortiment keukengerei, levensmiddelen, taarten en cakejes waar deze keuken nog eens flink mee uitgebreid kan worden.

De perfecte afwerking van de Kidkraft grote keuken in pastelkleuren 53181

Net zoals bij al haar andere speelgoed heeft Kidkraft ook deze keuken weer tot in de kleinste details afgewerkt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de mooie, rustige pastelkleuren waar de keuken mee is geschilderd. Daar kunnen kinderen pas echt vrolijk mee koken! Dit gevoel voor detail is terug te vinden in het feit dat alle deurtjes open kunnen, dat de knoppen kunnen draaien en dat de afwasbak losgehaald en gereinigd kan worden. Bij Kidkraft werken ontwerpers die dit soort details belangrijk vinden. Belangrijk voor de kinderen, die zo helemaal in hun spel op kunnen gaan. Maar ook vooral belangrijk voor ouders, die weten dat ze hun kinderen verantwoord en veilig speelgoed geven.