Kidkraft kaptafel

per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

De mooiste Kidkraft kaptafels

Welk meisje droomt nou niet van een eigen kaptafel? Een eigen plekje waar ze lekker kunnen tutten met hun haar, of kunnen bekijken hoe die leuke (speelgoed)sieraden bij hun ogen passen. Het is een vorm van spelen waarmee ze kunnen uitproberen hoe het er in de toekomst ook aan toe zal gaan. Kidkraft heeft meerdere mooie kaptafels in het assortiment. Met een Kidkraft kaptafel weet je zeker dat je een tafel in huis haalt die van de hoogste kwaliteit is. De ontwerpers van Kidkraft gebruiken bij hun designs alleen de beste materialen en weten keer op keer met producten te komen waar kinderen oprecht blij van worden. Zo ook bij elke kaptafel van Kidkraft.

Genieten van zo'n Kidkraft luxe kaptafel

De kaptafels van Kidkraft zijn geschikt voor alle leeftijden. Prinsesjes in de dop zullen waarschijnlijk het meest verrukt zijn door de Prinses kaptafel en stoel van Kidkraft. Deze in echt prinsessenroze uitgevoerde tafel ziet er prachtig uit. De tafel heeft veel ronde vormen, met mooi gekrulde uitlopers in de poten van zowel tafel als stoel. In de grote spiegel met zijspiegels kunnen kinderen zichzelf goed bekijken. In de grote lade is veel ruimte voor borstel, kam en andere snuisterijen. Een andere Kidkraft kaptafel is de Middelgrote kaptafel met kruk. Deze tafel is uitgevoerd in smaakvol wit, en voorzien van een mooie, ronde spiegel met frivole lijst er omheen. Ook deze kaptafel van Kidkraft heeft een lade voor alle belangrijke spulletjes.

Een echte prinses met de Kidkraft luxe kaptafel

Kidkraft heeft ook een luxe kaptafel voor grotere prinsessen. Deze luxe kaptafel met stoel is voorzien van een viertal opbergvakken, waar heel wat spullen in opgeborgen kunnen worden. De tafel zelf is van een dusdanig formaat dat deze ook gebruikt zou kunnen worden als bureautje. Ook deze tafel heeft een mooie, grote spiegel met twee zijspiegels. Alle kaptafels van Kidkraft zijn perfect afgewerkt en gemaakt van stevige, duurzame materialen. Kidkraft besteedt daarnaast de grootst mogelijke zorg aan de veiligheid van haar producten, wat ook in deze kaptafels terug te zien is. Kidkraft is al vanaf de oprichting in 1968 een innovatief bedrijf dat steeds weer weet te verrassen met mooie, originele ontwerpen en een zeer gedegen uitvoering. U vindt het speelgoed van Kidkraft op kidkraft-shop.nl.