Kidkraft magnolia

Er zijn geen producten in deze categorie of u moet inloggen om de producten te kunnen zien.

Een Kidkraft poppenhuis dat zijn weerga niet kent: de Kidkraft Magnolia

Je hebt poppenhuizen en je hebt poppenhuizen. We durven wel te beweren dat de Kidkraft Magnolia een speelhuis is zoals u er nog niet veel heeft gezien. Niet alleen is het Kidkraft Magnolia poppenhuis enorm hoog en groot, het is ook voorzien van allerhande unieke details. Wat te denken bijvoorbeeld van een wc die echte doorspoelgeluiden maakt? En een piano die echt muziek maakt? Zelfs de verlichting in dit huis kan echt aan, wat het Kidkraft poppenhuis Magnolia tot een levensecht poppenhuis maakt. We weten zeker dat alle Barbie-poppen maar wat graag in dit uiterst luxe huis zouden willen wonen...

Wegdromen met de Kidkraft Magnolia

Als het Kidkraft poppenhuis Magnolia uit de verpakking is gehaald en eenvoudig in elkaar is gezet, dan zal elk meisje verrukt zijn. Dit is een poppenhuis dat zijn weerga niet kent. Het is prachtig uitgevoerd in lekker vrolijke kleurtjes, met mooie kamertjes die kinderen kunnen meubileren met de bijgeleverde meubels. Het huis is voorzien van een statige trap, en heeft zelfs een werkende lift! Met deze lift kunnen de poppen, pardon, de bewoners van het huis van de begane grond naar de grote woonkamer op de eerste verdieping komen. Hier vleien ze neer op de luxueze bank, en luisteren ze naar de prachtige muziek uit de piano. Op de bovenste verdieping van het huis is naast de slaapkamer een buitenruimte waar lekker van de zon genoten kan worden. Met een huis als dit zullen creatieve meisjes geen enkele moeite hebben de leukste avonturen te verzinnen.

Kwaliteit van Kidkraft

Als u een product van Kidkraft aanschaft, dan weet u dat u kwaliteit in handen krijgt. Deze speelgoedmaker is al sinds 1968 actief op het gebied van topspeelgoed. Het bedrijf werd opgericht door ingenieurs, en ook nu is dat nog terug te vinden in de manier waarop het speelgoed gemaakt is. Alles is tot in de kleinste details afgewerkt, en vaak zijn deze details voor het blote oog niet eens te zien. Kidkraft heeft de veiligheid van de kinderen die met hun speelgoed spelen hoog in het vaandel staan en gebruikt daarnaast natuurlijke materialen voor het speelgoed dat gemaakt wordt. Ook dit poppenhuis is gemaakt van stevig hout dat wel tegen een stootje kan. Op kidkraft-shop.nl vindt u naast dit Kidkraft Magnolia poppenhuis nog veel meer prachtig speelgoed van Kidkraft, dus neem gerust eens een kijkje in onze webwinkel!