Kidkraft prairie keuken

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Een schattig prairiekeukentje van Kidkraft

Als er een woord is waar we de Kidkraft prairie keuken mee zouden kunnen omschrijven, dan is het wel 'schattig'. Het ziet er echt uit als een keukentje dat u in het wilde westen terug zou kunnen vinden, en waar dan door een echte cowgirl of cowboy flink gekookt wordt. Dat is ook precies wat uw kinderen graag zullen willen doen met deze Kidkraft keuken Prairie. Net als al het speelgoed van Kidkraft is ook dit keukentje tot in de puntjes perfect uitgevoerd, en bevat het allerhande bewegende elementen die het spel nog echter maken. Per slot van rekening zou elk kind het liefste papa of mama willen helpen in de keuken. Zo'n mooi speelgoedkeukentje is eigenlijk nog veel leuker dan dat!

De Kidkraft prairiekeuken 53151

Als u met de eenvoudige handleiding dit Kidkraft keukentje in elkaar hebt gezet zullen uw kinderen geheel verrukt zijn. Het ziet er dan ook prachtig uit. Deze van composiethout gemaakte keuken ziet er heel natuurlijk uit en is smaakvol uitgevoerd. Kijk maar eens naar de uitgezaagde hartjes bovenaan de keuken. Of de mooie handvatten bij de deurtjes! Dit keukentje is verder voorzien van een kookplaatje en een gootsteen. Deze laatste is makkelijk te verwijderen, zodat hij eens goed schoongemaakt kan worden. Het oventje van de Kidkraft keuken Prairie is al net zo leuk, en bevat knoppen waar de kids aan kunnen draaien. De knoppen in de keuken van de ouders draaien nu eenmaal ook echt!

Lekker aan de slag in een Kidkraft prairie keuken

Om het koken in de Kidkraft prairiekeuken 53151 nog echter te maken heeft het bedrijf ook een groot assortiment keukengerei, levensmiddelen, taartjes en cupcakes in het assortiment. Dit ziet er allemaal vrolijk uit en is van stevig materiaal gemaakt. Met die frisse kleurtjes ziet alles er daadwerkelijk uit om op te eten! Ook dit assortiment aan accessoires vindt u terug op kidkraft-shop.nl. Deze zijn net zo eenvoudig te bestellen als de keukens en het andere speelgoed dat u in onze shop tegenkomt. Bij Kidkraft kunt u er altijd op rekenen dat wat u koopt van de hoogste kwaliteit is. Het bedrijf werd in 1968 opgericht door ingenieurs die met groot oog voor detail aan de slag gingen. En ook heden ten dage is al het speelgoed van Kidkraft tot in de puntjes verzorgd. Met speelgoed van KidKraft kunnen uw kinderen veilig aan het spelen slaan!