Kidkraft prinses kaptafel

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Prinsesje spelen met de Kidkraft prinses kaptafel

Elk prinsesje heeft een eigen kaptafel nodig. De prinsesselijke haren moeten nu eenmaal regelmatig gekamd worden, en er moet ook een plekje zijn om vorstelijke sierraden veilig in op te bergen. Als u op zoek bent naar zo'n kaptafel voor uw dochter, dan is de Kidkraft prinses kaptafel & stoel 76123 het perfecte exemplaar. Deze kaptafel ziet er prachtig uit, is helemaal gemaakt van hout en hierdoor ijzersterk. Zelfs de spiegel is net echt en onbreekbaar. De tafel is uitgevoerd met net echte gouden kroontjesversiering om het effect nog specialer te maken. Als uw prinsesje hier niet gelukkig van wordt...

De Kidkraft prinses kaptafel

Als u deze tafel voor het eerst ziet, dan is gelijk duidelijk dat het hier om een echte prinsessentafel gaat. Hij is voorzien van mooie ronde bogen, alsmede gekrulde tafel- en stoelpoten voor die extra vorstelijke touch. Zelfs zonder roze kleur kan er geen twijfel over bestaan dat deze tafel alleen voor prinsessen bedoeld is! De spiegel bestaat uit drie delen: een grote spiegel in het midden, waar meisjes zichzelf goed in kunnen bekijken tijdens het haren kammen, en twee zijspiegels om ook de details in de gaten te houden. Per slot van rekening word je niet zomaar van een gewoon meisje omgetoverd in een prinses! Het gouden kroontje, boven in het midden op de grote spiegel, maakt dit nog eens extra duidelijk. Onderaan het kaptafeltje vindt u dan ook nog een grote lade, waar spulletjes in bewaard kunnen worden. Elke prinses heeft nu eenmaal wel sierraden die al generaties lang in de koninklijke familie meegaan en goed verborgen moeten worden.

Kwaliteit van Kidkraft

De Kidkraft prinses kaptafel & stoel 76123 is een van de topproducten van deze innovatieve speelgoedmaker. Het bedrijf werd ooit opgericht door ingenieurs, en deze frisse kijk op het ontwerpen van speelgoed is het bedrijf gelukkig nooit kwijtgeraakt. Dit merkt u onder andere aan de grote hoeveelheid details, en aan de zorg waarmee de constructie in elkaar is gezet. U kunt uw kind zorgeloos met deze Kidkraft prinses kaptafel laten spelen, aan alle veiligheidseisen is voldaan. Als u deze tafel bestelt bij kidkraft-online.nl, dan wordt deze als een handig pakket naar u opgestuurd. Dankzij de duidelijke handleiding zet u deze tafel snel in elkaar voor uw prinsesje in de dop.