Kidkraft roze vintage keuken

Er zijn geen producten in deze categorie of u moet inloggen om de producten te kunnen zien.

Een roze vintage keuken van Kidkraft

Keukenprinsesjes opgelet! Kidkraft heeft een mooie kinderkeuken in het assortiment, waar kleine chefs zich helemaal mee uit kunnen leven. Met deze keuken maak je in no-time een buffet waar de hele familie aan mee kan doen! De Kidkraft roze vintage keuken 53179 is een zeer complete speelkeuken, waar alle elementen in zitten die je ook in een echte keuken terugziet. Kinderen zullen deze keuken fantastisch vinden, want hiermee kunnen ze papa en mama echt helemaal nadoen. De Kidkraft keuken in roze uitvoering is gemaakt uit composiethout. Dit geeft de keuken een natuurlijke uitstraling.

Kidkraft roze vintage keuken 53179

De Kidkraft roze vintage keuken is een zeer compleet uitgevoerd speelkeukentje. Zo zitten er in deze keuken een oven, magnetron en koelkast met vriezer! Dit zijn allemaal dingen die kinderen ook in een echte keuken zien, maar nooit aan mogen raken. Met deze speelkeuken mag dat natuurlijk wel, wat het spelen met de keuken extra spannend maakt. Alle deurtjes in deze keuken gaan open en dicht, en alle knoppen maken geluid als je er aan draait. Bij de gootsteen heeft de keuken extra opbergruimte, waar allemaal leuke accessoires in gestopt kunnen worden. Kidkraft heeft namelijk een zeer ruim assortiment keukengerei, etenswaren en composiet houten taartjes en cupcakes. Hiermee kunnen kinderen vriendjes, maar ook familie, eens lekker verrassen!

Praktische informatie over de Kidkraft keuken in roze

Zo'n mooie keuken van Kidkraft wil elk keukenprinsesje natuurlijk wel hebben! U bestelt de Kidkraft roze vintage keuken eenvoudig op kidkraft-shop.nl. Met zo'n keukentje maakt u niet alleen uw kind, maar ook uzelf blij. Als u ziet hoeveel plezier er met het keukentje beleefd wordt, dan ziet u dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Daar komt bij dat de keuken makkelijk in elkaar te zetten is. Er zit een simpele handleiding bij waar u direct mee uit de voeten kunt. De keuken is stevig, en makkelijk schoon te houden. Zo kan de gootsteen van dit keukentje er uitgehaald worden, zodat deze makkelijk schoon te maken is. De keuken heeft vele elementen, en is helemaal op maat gemaakt voor jonge kinderen. Ze zullen zich echt thuis voelen in hun mooie keukentje. Naast deze roze vintage keuken van Kidkraft vindt u nog veel meer mooi gemaakt speelgoed van Kidkraft in onze shop!