Kidkraft savannah

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Weer zo'n mooi poppenhuis van Kidkraft

Kidkraft is een van de meest gerenommeerde makers van poppenhuizen ter wereld. Het bedrijf heeft er een handje van prachtige poppenhuizen te ontwerpen, waarmee meisjes zich helemaal in hun spel kunnen verliezen. Neem bijvoorbeeld het Kidkraft Savannah poppenhuis, een zeer groot huis dat wel 130 centimeter hoog is. Het bestaat uit een begane grond en drie verdiepingen, vol met leuke kamertjes. Kidkraft Savannah wordt geleverd met 14 meubeltjes die het spelen nog levensechter maken. De Savannah is elegant uitgevoerd, echt een statig huis waar elke pop wel in zou willen leven. Door het grote formaat is het ook mogelijk dat meerdere kinderen tegelijk met de Savannah spelen zonder dat ze elkaar in de weg lopen.

Lekker spelen met het Kidkraft poppenhuis Savannah

Op de begane grond van dit luxe poppenhuis vinden kinderen de zitkamer en de badkamer. Tussen deze ruimtes door loopt een mooie trap naar boven. Daar bevinden zich de keuken en eetkamer. Nog een verdieping hoger is de grote slaapkamer, compleet met zalig hemelbed. Aan beide kanten van de slaapkamer zitten fijne dakterrassen, voor ontspannen op een zomerse dag. En dan is er nog een zolder, waar de poppen hun spulletjes op kunnen slaan of een logeerkamer kunnen maken. Natuurlijk kunnen kinderen deze indeling naar hartelust veranderen, ter ondersteuning van het spel zijn wel aan de muur verschillende elementen van elk van deze kamers aangebracht. Het oog voor details is, zoals altijd bij Kidkraft, weer fenomenaal. Kijk bijvoorbeeld alleen maar eens naar de bijgeleverde meubeltjes. Van zo'n prachtig hemelbed of leuke schommelbank krijgen kinderen inspiratie om hun spel nog avontuurlijker te maken.

Kwaliteit van Kidkraft

De Kidkraft Savannah is een poppenhuis in een lange rij kwaliteitsproducten van Kidkraft. De Amerikaanse speelgoedmaker heeft met het Kidkraft poppenhuis Savannah weer laten zien dat ze op eenzame hoogte staan. Dit bedrijf is ooit opgericht door ingenieurs, die hun oog voor details en kennis van materialen wilden inzetten om kinderen blij te maken. Dat dit ruimschoots is gelukt mag duidelijk zijn. De Kidkraft Savannah ziet er fenomenaal uit, en is uit te breiden met extra meubeltjes en attributen. Het wordt geleverd als bouwpakket, maar is dankzij de duidelijke instructies snel in elkaar te zetten. De glinsterende oogjes van uw kind als ze dit prachtige poppenhuis zien maakt dat het helemaal waard!