Kidkraft vintage keuken

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Leuke vintage speelkeukens van Kidkraft

Moderne kids vinden het heerlijk om in een leuk speelkeukentje te spelen. Dit is absoluut niet iets van vroeger. Integendeel zelfs: de speelkeukens van Kidkraft vinden gretig aftrek onder ouders van toekomstige meesterchefs! Bij Kidkraft vind je het meest uitgebreide assortiment keukentjes. Tot onze populairste modellen behoort zeker de Kidkraft vintage keuken. Die gezellige sfeer van vroeger, gecombineerd met de modernste productietechnieken en ontwerpen. We weten zeker dat je maar wat graag mee zult willen spelen met je kinderen als je die leuke Kikraft keuken vintage ziet!

Vintage speelkeukens in meerdere stijlen

Kidkraft heeft drie verschillende modellen vintage speelkeuken in het assortiment. We hebben deze keukentjes in rood, wit en roze. Elk van deze modellen is zeer compleet uitgevoerd. Je kleine chef zal met open mond toekijken als hij of zij deze keuken voor de eerste keer ziet! In deze keuken kunnen niet alleen maar fantasiegerechten gekookt worden. De keuken is namelijk ook voorzien van een wasbak, koelkast met ijsmaker, magnetron en vaatwasser. Het is met de stijl van deze keuken net alsog je zo de jaren dertig bent binnengestapt! De Kidkraft vintage keuken is helemaal van composiethout producten gemaakt en oerdegelijk. De Kidkraft keuken vintage is daarnaast prachtig afgewerkt. De ontwerpers van Kidkraft doen er altijd alles aan om speelgoed te ontwerpen dat kinderen raakt. We willen niet zomaar een speelkeukentje maken dat als dertien in een dozijn gaat. Dat is ook terug te zien in ons uitgebreide assortiment kinderkeukentjes. En die keukentjes breid je natuurlijk uit met de leukste accessoires.

Kwaliteit van Kidkraft

De speelgoedmakers van Kidkraft zijn al sinds 1968 bezig met het ontwikkelen van verantwoord speelgoed. Kidkraft werd opgericht door ingenieurs, wat terug te vinden is in de kwaliteit van ons speelgoed. Alles is tot in de kleinste details afgewerkt, en hierdoor geheel verantwoord en veilig. Kidkraft heeft personeel dat werkt in Amerika, Azië, Nederland en Australië, waar elke afdeling zijn steentje bijdraagt aan de uiteindelijke kwaliteit van het product. We zijn erg betrokken bij de kwaliteit van ons speelgoed, en elk stuk speelgoed dat bij ons geproduceerd wordt, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit geldt niet alleen voor onze Kidkraft keuken vintage, maar ook voor bijvoorbeeld onze poppenhuizen, vloerpuzzels, treinen en speelsets.