Kidkraft witte vintage keuken

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Lekker koken in een vintage kinderkeukentje van Kidkraft

U kent ze vast wel. Die verlangende blikken van uw kinderen als ze zien hoe u in de keuken aan het kokkerellen bent. Het liefst zouden ze u elke dag wel willen helpen, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Alhoewel het best handig zou zijn, zo'n kleine helper! Deze chefjes in de dop kunnen natuurlijk wel alvast oefenen voor later. En dat gaat het beste met de Kidkraft witte vintage keuken 53208. Dit prachtige keukentje zal de mond van elk gelukkig kind dat er eentje krijgt doen openzakken. Het keukentje, dat qua maat helemaal is afgestemd op kleine kinderen, ziet eruit alsof het een echte keuken is. En het is allemaal zo mooi gemaakt dat u nu uw kind zult willen helpen als deze in de Kidkraft witte vintage keuken aan het spelen is!

Eindeloos plezier met een Kidkraft keuken in wit

Als u de foto's van dit prachtige Kidkraft keukentje bekijkt, zult u zien dat het een mooi exemplaar is dat sprekend op een echte vintage keuken lijkt. De afgeronde hoeken, de echte old school elementen... Neem bijvoorbeeld de koelkast, die voorzien is van ingebouwde vrieskist, en zelfs een ijsblokjesmaker! De gootsteen is ook al zo mooi uitgevoerd. En wat te denken van de oven en de magnetron? Als daar geen lekkere baksels uit tevoorschijn gaan komen. Deze baksels, net als ingredienten en keukengerei, kunt u ook eenvoudig bij onze Kidkraft shop bestellen. Net als de Kidkraft witte vintage keuken zijn ook deze uitgevoerd in composiet hout, wat het tot stevige, duurzame speeltjes maakt.

U zet onze keuken zo in elkaar

De Kidkraft witte vintage keuken 53208 is eenvoudig in elkaar te zetten. U krijgt hier een duidelijke handleiding bij waar u direct mee aan de slag kunt. En als die keuken klaar is, dan is het ook echt een plaatje. Met zo'n kleine chef die aan het kokkerellen is in deze Kidkraft keuken in wit zou u bijna honger gaan krijgen! Kidkraft is al vanaf 1968 toonaangevend op het gebied van speelgoed. Het bedrijf is ooit opgezet door ingenieurs, en ook nu willen we elk speelgoed dat op de markt gebracht wordt tot in de puntjes perfectioneren. Zo is het speelgoed niet alleen ontzettend mooi en erg leuk, maar ook nog eens geheel veilig.