Set van witte en grenenhouten tafel en stoelen voor kinderen

Rollover Mouse To Zoom

€ 98,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Set van witte en grenenhouten tafel en stoelen voor kinderen

Set van witte en grenenhouten tafel en stoelen voor kinderen

Onze witte en grenen tafel- en stoelenset voor kinderen is een moderne tafel en stoelenset van perfect formaat voor uw kleintjes. Uw kinderen kunnen aan hun eigen tafel genieten van knutselen, lezen, spelletjes, snacks en theekransjes. Ook ideaal om te genieten van een hapje of een picknick met vrienden – een platform voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden.

Met hun eigen eerste set tafel en stoelen heeft uw kind geen ondersteuning nodig om op zijn stoel te klimmen. Omdat de stoelen hoogtevriendelijk zijn voor kinderen, kunnen ze gemakkelijk zonder hulp van de stoelen afstappen en op de stoelen gaan zitten - waardoor dit een ideale eerste tafel is als je peuter overgaat van een kinderstoel naar zijn eerste volwassen tafel.

Een tafel- en stoelenset op kindermaat is uitermate belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind tot een zelfstandig persoon. Leer uw kinderen praktische levensvaardigheden en vraag hen om te helpen de tafel te dekken voor de maaltijd – en om daarna te helpen met opruimen. Het hebben van een eigen zitplaats ondersteunt de onafhankelijkheid, aangezien uw peuter in staat zal zijn om zijn eigen beslissingen te nemen over wanneer hij gaat zitten en geniet van de maaltijd of zijn activiteiten doet.

Functies

Het moderne wit houten tafelblad heeft een kindvriendelijk gelakt blad wat de tafel een premium afwerking geeft en tevens beschermt tegen krassen. Het maakt de tafel ook gemakkelijk af te vegen en schoon te houden. De witte en natuurlijke kleur van grenenhout betekent dat deze tafel en stoelenset de inrichting van elke slaapkamer of speelkamer zal aanvullen.

Onze witte en grenen tafel- en stoelenset voor kinderen heeft ook massief beukenhouten poten die ontworpen zijn om stevig en stootvast te zijn. Alle hoeken zijn afgerond voor veiligheid en comfort. Wordt compleet geleverd met 2 stoelen, zodat een vriend of broer of zus ook mee kan doen.

Specificaties:

  • Leeftijden 2+
  • Tabel: H440 x B600 x D600 mm
  • Stoel: H500 x B268 x D268 mm
  • Zithoogte: 260 mm

Extra informatie: Set van witte en grenenhouten tafel en stoelen voor kinderen

Artikelnummer TF6163
Merk Liberty House Toys
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee