Wandpaneel Speel Element Rups (Kop) - Beleduc (23630)

Rollover Mouse To Zoom

€ 113,99

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

Wandpaneel Speel Element Rups (Kop) - Beleduc (23630)

Wandpaneel Speel Element Rups (Kop) - Beleduc (23630)

    Train je oog- handcoördinatie en fijne motoriek door de verschillende kralen over de draden te laten glijden. Maak de hele set compleet met de andere vier rups elementen. Buitengewoon geschikt voor wachtruimtes en dergelijke.

  • Afmetingen: 530 x 480 mm
  • Geschikt vanaf: 3 jaar

Over Beleduc
Beleduc’s filosofie is “We believe children do not play to learn, children learn because they play”

Met hun assortiment houten spelletjes, puzzels, poppen en creatieve cadeau ideeën wil Beleduc het plezier aan samen spelen stimuleren en tegelijkertijd verschillende vaardigheden ontwikkelen, die een kind van 2 tot 7 jaar moet krijgen. En u uitnodigen de creativiteit te stimuleren en te ontwikkelen.

In dit motto wil Beleduc leer- en leerspeelgoed ontwikkelen, die van een uitstekende kwaliteit zijn, speelplezier brengen en kinderen in de verschillende ontwikkelings-fasen stimuleren.

Kinderen hebben de toekomst en Beleduc wil haar bijdrage leveren, door kinderen speelgoed in handen te geven die de persoonlijkheids-en vaardigheids-ontwikkeling ondersteunt en hun tot creatieve en bewuste volwassenen laat groeien.

Bij de ontwikkeling van Beleduc’s artikelen wordt al op de behoeften van hun kleine klanten gelet en worden artikelen, voordat ze in productie genomen worden, door dagverblijven en kleuterscholen op functie, inhoud, speelplezier maar ook begrijpelijkheid van de instructies getest. Beleduc wil dat spelen ook plezier is.

Meer en meer wordt door Beleduc bij de productie op naleving van de meest strikte milieu eisen van de gebruikte materialen, oorsprong van het hout en de nieuwste internationale standaards voor veiligheid.

Extra informatie: Wandpaneel Speel Element Rups (Kop) - Beleduc (23630)

Artikelnummer 23630
Merk Beleduc
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee